Reacties van klanten

“Wij kozen een geboortekaartje uit de vaste collectie, maar Fien maakte er toch iets uniek van door enkele aanpassingen qua kleur en lettertype. De bijpassende stickers voor de doopsuiker maakten er een prachtig geheel van. Geen vraag of aanpassing was te veel en we werden altijd vriendelijk en met de glimlach verder geholpen. Ook een pluim voor het zeer mooie drukwerk!”

Nova Recensie
Jilta
mama van Nova
“Wij zijn ontzettend blij met het geboortekaartje van onze zoon. Een prachtig resultaat!!
Dit is allemaal te danken aan Fien haar goede ideeën en de erg vlotte samenwerking!”
Manuel Recensie
Babs
mama van Manuel

“We zijn heel blij dat we Fien gevraagd hebben voor het geboortekaartje van ons zoontje. We zijn zeer tevreden van het resultaat en de fijne samenwerking. Fien komt met leuke en passende ideeën die onze wensen helemaal weergeven. Een zeer vlotte en persoonlijke service! Alleen maar aan te raden dus.”

Odin Recensie
Evy
mama van Odin

“Wij waren op zoek naar iemand die onze ideeën voor een uniek geboortekaartje kon visualiseren. Meteen na het eerste gesprek met Fien hadden wij een goed gevoel bij hoe ze onze visie ging vertalen in een ontwerp. Bovendien gaf Fien zelf ook verschillende ontwerpen en bijkomende suggesties. Het resultaat mag er zijn, we kregen ook vele complimentjes op het geboortekaartje. Bedankt voor de fijne samenwerking Fien! We raden jou zeker aan bij vrienden en familie!

Nora Recensie
Annelies
mama van Nora

“Voor het geboortekaartje van ons 2de kindje had ik een duidelijk idee voor ogen. Ik besprak dit met Fien en zij verwerkte dit meteen in een mooi geboortekaartje. De aanpassingen die ik vroeg waren geen enkel probleem. Ook de doopsuikerontwerpjes die ze maakte vonden we meteen heel erg leuk. Fien zorgt voor een vlotte en snelle service. Geen vraag is haar te veel!”

Review Feliz
Celine
mama van Feliz
“We vroegen aan Fien om een geboortekaartje te ontwerpen. We hadden een aantal ideeën die ze direct opnam in een eerste ontwerp. Snelle enthousiaste reacties via mail stelden ons gerust dat het helemaal in orde kwam. Fien dacht mee na en stelde ook zelf een aantal zaken voor. Prima samenwerking! Wij maken graag reclame.
Bedankt Fien!”
Recensie van Jules
Carolien
mama van Jules

“Wat een TOP-eindresultaat! Met een hele waslijst met leuke ideetjes ging ik aankloppen bij Fien voor het geboortekaartje van ons zoontje. Na een gesprekje met wat mogelijk was en bij elkaar zou passen, ging Fien aan de slag. En of we tevreden waren! We keken, en kijken nog steeds, supertrots naar een tof en mooi ontwerp van het geboortekaartje en de bijhorende stickertjes van Lou. Dankjewel Fien!”

Wasbeertje van kaartje Lou
Elien
mama van Lou

“Fien heeft het geboortekaartje van ons dochtertje ontworpen. Ook heeft ze het ontwerp aangepast voor een postzegel en de stickers van het geboortesuiker. Fien luisterde aandachtig naar onze wensen en bracht heel wat creatieve ideeën aan. Haar ontwerp viel meteen in de smaak. Alle communicatie met Fien verliep heel vlot. Wij zijn heel erg tevreden van de samenwerking!”

Afbeelding van het kaartje van Nora
Valéri
mama van Nora

“We contacteerden Fien voor het geboortekaartje te ontwerpen van onze dochter. We vonden op internet absoluut niet wat we wilden maar bij Fien was het vanaf het eerste ontwerp meteen goed. We waren meteen verkocht aan het geboortekaartje. De communicatie verliep heel vlot, ook na de geboorte van Kato werden de aanpassingen meteen gedaan. We konden rekenen op allemaal super positieve reacties van familie en vrienden op het mooie geboortekaartje.”

Uil verwelkomt bezoekers van uniekegeboortekaartjes.be
Jorijn
mama van Kato

“Wij lieten het geboortekaartje voor onze zoon ontwerpen door Fien. We hadden enkele ideeën en een bepaalde stijl voor ogen en Fien ging hier direct mee aan de slag. Het eerste ontwerp was onmiddellijk in de juiste richting en na enkele kleine aanpassingen hadden wij ons unieke droomkaartje. Dankjewel voor de snelle service en goeie opvolging!”

Simon Recensie
Pieter
papa van Simon

“Enorm goede service door Fien. Het kaartje was volledig naar onze wens. Ze denkt ook zelf mee en dat is geweldig. Als we een tweede kindje verwachten komen we hier zeker terug voor het geboortekaartje en de stickertjes voor de doopsuiker.
Heel erg bedankt Fien! Wij zijn blij met het resultaat, maar we krijgen ook enorm veel complimenten.”

Review van Robine
Caroline
mama van Robine

“De samenwerking met Fien verliep heel vlot! Ze begreep goed onze wensen en we kregen snel een fijn eindresultaat. Ook kort na de geboorte deed ze nog de nodige aanpassingen en kon dit de dag zelf naar de drukker. Nog altijd kijken we met een heel goed en warm gevoel naar het kaartje! Een dikke dank je wel, Fien!”

Ties Recensie
Anneleen
mama van Ties
“Zeer vlotte samenwerking, snelle reactie en snelle service.
Een heel mooi eindresultaat, prachtig geboortekaartje.”
Oscar Recensie
Silke
mama van Oscar

“Wij hadden voor het geboortekaartje van onze zoon maar een heel vaag idee wat we juist wouden. Fien kon dus maar met een paar vage dingen aan de slag. En toch kregen we een week na ons gesprek al een eerste versie doorgemaild. Op een paar details na, perfect wat we wouden! Heel knap gedaan, bedankt!”

Lars Recensie
Kim
mama van Lars
“Toen we wisten dat ik zwanger was van onze dochter en we een geboortekaartje nodig hadden, wist ik onmiddellijk bij wie ik dit wou laten maken.
Fien van Unieke geboortekaartjes, had met ons een uitgebreid telefoontje waarin we alles bespraken. We wisten ongeveer wat we wilden en Fien hielp ons in de juiste richting. We hoorden duidelijk dat ze wist waar ze over sprak. Kort nadien kregen we een aantal versies per mail doorgestuurd. Op een paar details na, was dit perfect hoe wij het voor ogen hadden! Voor de materiaalkeuze kwamen we bij haar langs en had ze een aantal stalen voorzien. Heel professioneel.
Dank je wel Fien, voor ons prachtig kaartje!”
Lize Recensie
Nathalie
mama van Lize
Schuiven naar boven