Over ons

Fien

Ik ben Fien, ontwerpster van uniekegeboortekaartjes.be.

Geboren in een creatief nest in Beveren. Als kind was het mijn grote droom om  “tekenares” te worden. Mijn eerste tekening voor een geboortekaartje maakte ik toen ik vier was, bij de komst van mijn jongste broer Rik. Daarna volgden er een heleboel geboortekaartjes voor onze pasgeboren caviaatjes (met bijhorende doopsuiker!), die ik met veel plezier uitdeelde!

De liefde voor creativiteit, vormgeving, kleur, ideeën realiseren,… groeide verder tijdens mijn architectuuropleiding aan de KU Leuven Faculteit Architectuur (campus Gent). Na mijn studies besloot ik om meer tijd te maken voor mijn creatieve kinderdroom en intussen werd uniekegeboortekaartjes.be geboren! 

Als architecte leerde ik om naar mensen te luisteren, aan te voelen welke richting ze uit willen en zo hun droomontwerp te realiseren. Dat is exact wat ik ook zo leuk vind aan uniekegeboortekaartjes.be. Een kaartje ontwerpen waar zowel jullie als ik trots op zijn. Ik kijk er alvast naar uit om ook jullie te helpen met een uniek geboortekaartje voor jullie kindje!

Hopelijk tot binnenkort!

Fien

uniekegeboortekaartjes.be – een project van Fien De Decker
Prosper Van Raemdonckstraat 69
9120 Beveren-Waas
info@uniekegeboortekaartjes.be
BTW BE0635 703 059

Atelier


Tot ziens in mijn ontwerpbureau!

Schuiven naar boven