Doopsuikerpresentatie

Bij een uniek geboortekaartje hoort een unieke doopsuikerpresentatie! Ook daarbij helpen we graag. Een doopsuikerrek op maat met een schilderij van het geboortekaartje? Een schilderijtje op doek dat daarna ook op de kinderkamer kan hangen? Een element of diertje van het geboortekaartje uitgesneden in hout en beschilderd? Heel wat opties! Graag bekijken we samen met jullie de mogelijkheden op basis van jullie geboortekaartje. 

WORK IN PROGRESS: LEEUW VOOR PRESENTATIE RUIZ

Video afspelen over Leeuw In Progress

LEEUW VOOR RUIZ

De leeuw van het geboortekaartje van Ruiz is uitgewerkt in hout en geschilderd met acrylverf. Achteraan het dier bevindt zich een steun waardoor het kan rechtstaan bij de doopsuikerpresentatie. De steun is eenvoudig weg te halen, zodat het leeuwtje nadien ook kan opgehangen worden in de kinderkamer. Ophangen aan de muur is mogelijk omdat er achteraan een gaatje is voorzien. Aan de achterkant van het handje is een speldje aanwezig. Hierdoor kan het geboortekaartje of een foto eenvoudig bevestigd worden. 

Doopsuikerpresentatie van Ruiz met boomstammen

WORK IN PROGRESS: TIJGER VOOR PRESENTATIE ODIN

Video afspelen over Work in progress van de tijger

TIJGER VOOR ODIN

De tijger van het geboortekaartje van Odin is uitgewerkt in hout en geschilderd met acrylverf. Net als bij de leeuw bevindt er zich een steun achteraan waardoor het dier kan rechtstaan. Ook hier kan de steun eenvoudig weggehaald worden om de tijger als wanddecoratie te gebruiken.

VOS VOOR FLORIS

Het vosje van het geboortekaartje van Floris is uitgewerkt in aluminium. Het heeft een steun achteraan waardoor het kan rechtstaan. Als de steun wordt weggehaald kan het eenvoudig worden opgehangen aan de wand, bijvoorbeeld in de kinderkamer.

DINO VOOR AURELIE

De dinosaurus van het geboortekaartje van Aurélie is uitgewerkt in aluminium. Het heeft een steun achteraan waardoor het kan rechtstaan. Als de steun wordt weggehaald kan het eenvoudig worden opgehangen aan de wand, bijvoorbeeld in de kinderkamer.

WORK IN PROGRESS: PRESENTATIEREK VOOR LIZE

Video afspelen

PRESENTATIEREK VOOR LIZE

Het ontwerp van het geboortekaartje van Lize staat afgebeeld op dit doopsuikerrek. Het werd geschilderd met acryl op hout. De steun onderaan het rek kan worden weggenomen, waardoor het rek wordt omgevormd tot een wandrek voor de kinderkamer. Zo doet het presentatierek dubbel dienst en kunnen Lize en haar ouders er van blijven genieten. Ideaal toch!

Schuiven naar boven